KRZNO-USNJE.COMPODATKI PODJETJAPRAVNO OBVESTILOKONTAKT
Domov
Nakupovalni voziček
Ni izdelkov
SI | DE
Domov
...
Kategorije
Vroča ponudba
Prijava za uporabnike
Uporabniško ime
Geslo
Usnjarstvo Jekovec > Naslovnica

 

 

NOVO !

Pri nakupu nad 50,00 eur vam stroške poštnine plačamo mi.

 

Pripravili smo veliko izbiro ovčjih kož, ki so primerne velikosti , da jih pogrnete v otroški voziček. Tako bo vaš malček vedno na mehkem in toplem. Kože so bele barve in pisane. So mehke in prijetne na otip.
Lahko jih uporabite tudi za v otroški avtomobilski stolček, kjer bo vašemu dojenčku ravno tako prijetno mehko in toplo.


Izdelki iz merino kož za boljše počutje

Da bodo vaše noge vedno na toplem, smo vam pripravili visoke copate iz merino ovčje kože.Copati so šivani,v celoti narejeni iz merino ovčje kože, na zgornji strani ob gležnju pa imajo obrobo iz striženega merino krzna, kar jim daje vizuelno lepo podobo. Primerni so za hojo po stanovanju, če pa imate mrzle noge tudi v postelji, vam priporočamo, da hodite z njimi spat.

Za vaš ledveni del hrbtenice smo sešili ledvični pas iz merino ovčjega krzna. Pas je narejen tako, da ga okrog telesa zapnemo z ježki. Ti ježki so kar dolgi, zato je pas primeren za različne velikosti. Pas imamo lahko ves čas oblečen.Prijetno vas greje, zato manj občutite bolečine revme.

Za pregrinjalo čez jogi lahko dobite iz merino ovčjih kož sešito odejo, ki jo z elastikami, ki so že pritrjene na vogalih, pričvrstite na jogi in si tako naredite posteljo vedno prijetno toplo. Ne boste več potrebovali termoforjev in električnih grelnih teles, ovčje kože so naravne in bolj tople. Ne boste pa se potili, ker kože so zračne in zrak kroži tudi pod vašim telesom.Več si poglejte v naši trgovini.